#42sterk & sVeer: de nieuwe winkel is open!

Sterk en sVeer #42

“ We verkopen alles wat je niet nodig hebt, maar waar je wel heel blij van wordt” . Dit is de slogan van Sterk en sVeer en daarmee is alles gezegd, of toch niet. ‘Na 4 maanden verbouwen zijn we in de laatste fase beland’, vertelt Piety mij. Eindelijk komen de kasten er in en kunnen we vullen en ons richten op de opening. Een hele organisatie vereist “operatie verhuizing” van Sterk & sveer naar het nieuwe pand wel. En dat allemaal in dezelfde straat op #42.

 
#42
De nieuwe locatie wordt een 4-D beleving, je kunt letterlijk alle kanten kijken in de nieuwe winkel. Zet je zintuigen maar open, want hier zul je geprikkelt worden. Je kijkt, ruikt, voelt en proeft hier alles waar het team van Sterk & sVeer voor staat. Eigenheid, lef en persoonlijkheid. Hier voel je je welkom. De verrassende elementen, denk aan de telefooncel en de acties zullen eigen en creatief zijn.

Team Sterk & sVeer
Het team bestaat uit Marijke, Ytsje, Ilse, Marlijn, Jolanda, Renee, Anne, Anne, Janneke en Piety

Eén van de krachten van het goedwerkende team is dat Piety haar team de gelegenheid geeft uit te blinken in hun eigen talenten. Wat willen zij, waar zijn zij goed in. Door hun de vrijheid te geven en te stimuleren waar zij goed in zijn, zijn we echt een compleet team. “ Samen zijn wij een taart, ieder is een punt en heeft haar aandeel in het geheel’, aldus Piety.

Volwassen onderneming
Piety is het ondernemerschap begonnen met Katrein kunst, het schattige kleine winkeltje in de Scharnestraat, 5 jaar geleden opende zij Sterk & sVeer, sloot Katrein om zich te focussen op 1 winkel. Die focus: in 2020 een volwassen onderneming neerzetten volledig gebaseerd op haar eigen kracht,  levens – en ondernemerservaring. Inspiratie haalt zij uit de sfeer en omgeving van haar vakanties, haar reizen met Joris (Pos van Copy to Print). Ook zeker uit positieve en negatieve gebeurtenissen uit haar eigen leven, Instagram en de merken die zij inkoopt. Daardoor is Piety wie ze is en dat komt volledig tot uiting om in de winkel.

De winkel
Het assortiment in de nieuwe winkel groeit ook mee. Zo zijn er alleen maar merken te vinden waar Piety volledig achter staat. Ze bezoekt fabrieken en ateliers van de merken waardoor ze weet waar de producten vandaan komen. Daar waar leveranciers eerst naar Sneek kwamen, gaat Piety nu naar de leveranciers toe. Zo willen ze enkel nog duurzaam en kwalitatief goede kleding inkopen in verschillende prijsklassen. Doordat de winkel van 150 naar 400 m2 gaat zul je ook een ruimer aanbod in meubels vinden. Deze meubels passen volledig bij het verrassende aanbod van Sterk & sVeer. Denk aan roze banken en gele stoelen, net even anders.

Workshops
Door de ruimte in de winkel zullen er ook workshops georganiseerd worden. De eerste is al geweest en was een doorslaand succes, binnen 1 avond zat de workshop al vol. De workshops zullen gegeven worden door externe partijen.


Friesland
Ondernemer zijn in Friesland zit Piety als een jas. We groeten, kennen onze klanten bij naam, drinken een kop koffie met ze. Ze zijn niet alleen klant, maar vooral mens en ze zijn welkom!

Coronacrisis
En toen liep het even anders….
Door de coronacrisis waar we nu in beland zijn is de oude winkel is inmiddels gesloten. Eerder dan de bedoeling. Vanwege dezelfde reden is ook de geplande feestelijke opening verplaatst naar 8 oktober. De uitnodigingen waren al verstuurd. We zagen het aankomen, maar het is toch een teleurstelling, je leeft naar zo’n moment toe. Dit hoort bij ondernemen. Inspringen op de situaties die zich voordoen. Het verreist flexibiliteit, vertrouwen en lef. We openen online op 8 april 19.42 uur, dit is live te volgen op Social Media. Vanaf 9 april is iedereen van harte welkom op het Grootzand 42 in de nieuwe winkel. We gaan open! Want we maken graag mensen blij!

Bezoek de nieuwe winkel vanaf 9 april 2020.
Sterk & sVeer
Grootzand 42
Sneek