Zomer 2017, Piety appte mij en vroeg of ik een plattegrond wilde maken van Sterk en sVeer. Toen die af was, volgde direct eentje Katrein. Het waren mijn eerste echte illustraties in opdracht. Piety heeft daarmee een hele dikke draai gegeven aan dát wat ik nu doe. Illustreren, maatwerk leveren. Betekenis geven door middel van tekenen.

Haar slogan: we verkopen wat je niet nodig hebt, maar je wordt er wel blij van…. daar geef ik een eigen draai aan. Want zij deed wat ik nodig had. En daar werd ik blij van. Mij vertrouwen geven in mijn talent. Ik ben haar daar heel dankbaar voor.

Inmiddels illustreer ik in opdracht en heb ik voor al ontzettend veel leuke klanten iets moois mogen maken. Door mijzelf te blijven ontwikkelen, ontdek je steeds meer hoe groot de teken- wereld is.

Terug bij Piety. Een half jaar geleden opende zij midden in corona tijd haar nieuwe winkelpand. Vandaag zou, het verplaatste openingsfeest zijn. Helaas nog steeds het C-woord wat roet in het eten gooit. Maar ik zeg ben je in Sneek. Bezoek de winkel!

Piety gaf mij dus net dat zetje wat ik nodig had, wie geef jij zo’n zetje?