De favoriete hotspots van Bertrie Wierenga in LWD


Speciaal in het kader van LiF 5 jaar deelt Bertrie Wierenga haar favoriete plekjes in Leeuwarden met ons. Bertrie is actrice en is momenteel dagelijks te zien in de rol van Shanti Vening, het liefje van Anton Bouwhuis (Joep Sertons) in Goede Tijden, Slechte Tijden. Verder werkt ze als model en is ze zangeres. Ze is geboren in Leeuwarden en woont daar nu nog steeds. Ze deelt met ons haar favorieten.

PROEVEN
Waar je lekker kunt eten is Het Wapen van Leeuwarden en bij
Leeuwarden Lounge kun je chillen en heerlijke tapas eten. Gezellig zitten kun je bij de Walrus, met allerlei etages en hoekjes is het altijd fijn zitten en lekker eten. In de zomer kun je plaats nemen op het grote terras!

Voor een gezellige avond is Bertrie te vinden in haar stamkroeg: De Dikke van Dale.  en Cafe Scooters.

SHOPPEN
Hoewel Bertrie graag shopt bij de Zara en H&M vindt ze de Kleine Kerkstraat erg gezellig om te winkelen. Deze straat is al een paar keer uitgeroepen tot gezelligste winkelstraat van Nederland en dat is dus niet voor niets! Als je doorloopt kom je zo bij de Oldehove uit, het boegbeeld van LWD. De scheve toren!

DOEN

Foto: Seth & Bertrie

Om gezond en fit te blijven is Bertrie 3 keer per week te vinden in de sportschool  van ReSeth personal trainers, ze wordt daar getraind door Seth Dorenbos.

Het festival dat zeker op de agenda staat van Bertrie: Het Psy-Fi festival ” Seed of Sience” (28 aug t.m. 1 sept 2019) bij de Groene Ster in Leeuwarden. Op dit grote festival draait het om muziek voor iedereen. o.a. Psychedelisch, religieus, cultureel en dans. Met 5 podia, 6 stranden, 2 eilanden en een zwemvijver. Meer info.

In de zomer op een mooie dag of zwoele avond zit Bertrie graag in de  Prinsentuin met een kleedje op het gras en flesje wijn! Kijkend naar de mensen en boten genietend aan het water.

SLAPEN
Café Fire de voormalig brandweerkazerne is behalve een kroeg, discotheek tegenwoordig ook een prachtige plek om te overnachten. Boutiquehotel het Catshuis Leeuwarden.

Bedankt Bertrie voor het delen van jouw favoriete hotspots in jouw stad.

Bron foto’s: internet: Facebook  en websites.