Doen! Niets hoeft, alles mag!

Een kookworkshop op een prachtige locatie aan het water? Trouwen in een oude stal? Sloepvaren op de Friese Meren? Het kan. Hou je van natuur, musea, actief of juist passief…  Ook daarvoor kun je zeker in Friesland terecht.  Friesland ervaar en beleef het zelf!

De Flinke events – Hemelum

Deze heerlijke kleding en hebbedingen-winkel bevindt zich in dé hoofdstraat van het gezellige centrum van Beetsterzwaag. Krista, de eigenaresse, is de winkel begonnen op een andere locatie maar al gauw verhuisde ze naar dit mooie pand. Krista maakt graag tijd voor de klant om persoonlijk te adviseren en is blij als ze daarna tevreden de deur uit lopen met hun aankoop.

Lees meer

Kampari

Kampari
Kampari staat gelijk aan kamperen in luxe. Zomaar verstopt in de Friese weilanden van Delfstrahuizen vlak bij het Tjeukemeer vind je de safaritenten van Kampari. Inmiddels staan er 6 compleet ingerichte tenten ieder in eigen stijl met toepasselijke naam.

Lees meer

Fotografie Imka Westerhuis

Die ene kus, toast of emotionele, spontane gebeurtenis vastgelegd op een mooie plaat. Een blijvende herinnering die je altijd zal doen terugdenken aan dat bijzondere moment. 

Lees meer

Kinderboekwinkel De Toverlantaarn

Kinderboekwinkel De Toverlantaarn in Leeuwarden biedt een walhala aan kinderboeken aan. Je verdwaalt hier in de wereld die fantasie heet!

Lees meer

Nuweland

Tussen de A6 en het Tjeukemeer vind je het plaatsje Oosterzee-Buren. In dit plaatsje staat de showroom- galerie Nuweland. Nuweland is Zuid-Afrikaans voor nieuw land

Lees meer

Lokaal 55

Hou je van een goede sfeer, industrieel, lekker eten, genieten en een feestje?! Dan ben je bij Lokaal 55 op het juiste adres.

Lees meer

De IJsfabriek & Chocolade kinderfeestjes

Je eigen ijs maken in jouw lievelingssmaak in de keuken van de IJsfabriek, een plek wat verboden is voor ouders. Kinderfeestjes vieren bij de IJsfabriek is één groot feest.

Lees meer

Mobiele IJScokarren van MOTO DELICATO

IJs uit een oldtimer zijspan, dat was er nog nietMoto Delicato is een concept dat is voortgekomen vanuit een passie voor motoren en ondernemen.

Lees meer

Toffe Zaken

Eenmaal binnen bij Toffe Zaken kijk je je ogen uit! Allemaal verrassende leuke hebbedingen veelal gemaakt door (lokale) kleine ondernemers. Hier word je enorm blij van. Hebbedingen voor in huis, voor aan ander, voor de kids of voor jezelf.

Lees meer

Watersportcamping Heeg

Als je aan Friesland denkt, denk je vrijwel direct aan water, natuur, rust en watersport. Op deze prachtige locatie direct aan het water bevinden zich alle ingrediënten voor een perfecte vakantie of weekend weg.

Lees meer

Liflotte illustraties

STUDIO LiF maakt illustraties voor posters, websites, plattegronden, stickers, kaarten, uitnodigingen, boeken etc. Alles in overleg en met liefde gemaakt.

Lees meer

B&B tjalk Het Wakend Oog.

Deze B&B zorgt voor een hele bijzondere belevenis. Je komt hier bewust tot rust. Uitchecken uit de dagelijkse drukte.

Lees meer

It Flinkeboskje in Hemelum

Als je aan komt rijden lijkt het alsof je midden in een filmset bent beland of dat er een prachtig idyllisch plaatje zo uit een boek tot leven komt. Het grasgroen van de weilanden waarin al die witte wapperende kraampjes staan, gevuld met de mooiste producten uit de streek…dát is het Friese paradijs in Hemelum.

Lees meer