Het is echt één van mijn eigen favoriete events.
Ik kom dan helemaal in de winter sfeer. Vuurkorven, houtkachels, verlichte tenten met kerstspullen, gezellige enthousiaste mensen, muziek, heerlijke plaattaart en dan de prachtige verbouwde boerderij.

——-

Op zaterdag 10 en zondag 11 december vanaf 11:00 tot 18:00 uur uur luiden we op de Flinkefarm ‘the most wonderful time of the year’ in! Tijdens de Flinke Winter Favorieten is alles aanwezig om de winter te vieren.  Zo’n 60 deelnemers presenteren de mooiste en lekkerste seizoens producten. Bloemen, woonaccessoires, modebasics voor hem en haar, de mooiste kindermerken zowel in speelgoed als in kleding, brocante en vintage; alles is aanwezig. Sneupen maar!

Je kunt meedoen aan workshops van handlettering tot bierproeven.  Houtkachels, vuurkorven en honderden lichtjes zorgen voor extra sfeer en warmte buiten op het erf, in zowel verlichte en verwarmde tenten, als ook, binnen in de grote boerderij.

Er zijn dampende foodtrucks, er is live muziek en voor de kinderen stoere knutselworkshops. Handen warmend aan het vuur kunnen bezoekers genieten van heerlijke huisgemaakte taart, warme chocolademelk en een glaasje glühwein.

flyer-ak-a5