Wat is jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar wordt mij af en toe gevraagd. Nou ja eigenlijk denk ik dan, wat een onzin…  daar doe ik niet echt aan. Maar het kan natuurlijk geen kwaad om het oude jaar te resumeren en een kijkje te nemen wat je plannen voor het nieuwe jaar zijn. Dat kan op zakelijk gebied, maar ook thuis of iets moeilijker je persoonlijke evaluatie en voornemens. Hoe zou je willen zijn en wat ga je er aan doen om dat te bereiken. Ooit las ik op aanraden van een goede vriend het boek van Stephen Covey:  De zeven eigenschappen voor succes in je leven. Niet alles vond ik leuk om te lezen,  maar sommige opdrachten gaven mij wel inzicht en opheldering en dat kun je  best als handvatten hanteren en toe passen in je manier van leven. Niet alles, maar al haal je er maar één ding uit wat jou het AHA-effect bezorgt, is het toch best de moeite waard.
.foto (5) Ooit haalde ik van twitter deze spreuk van Tegeltjeswijsheid, deze hangt in mijn kantoor boven mijn pc, zodat ik deze dagelijks op mij in kan laten werken

Voor mij was 2014 het jaar van DOEN, er voor gaan… het plan was in 2013 al ingezet, maar dit jaar staat natuurlijk  wel met de lancering van deze site  afgelopen 15 mei. Voor mij zal 2015 staan voor doorgaan, ontwikkelen, anderen enthousiasmeren en mijn missie blijven uitdragen. Persoonlijk wil ik ook stil staan bij alles wat ik in mijn leven heb. Genieten van:  mijn gezin, familie, lekker thuis zijn, mooie boottochten maken, mooie mensen  ontmoeten en van de leuke dingen die op mijn pad gaan komen. Bewustwording en zijn. Tja, dit is mijn 40 levensjaar. In december 2015 zal ik 40 kaarsjes uit gaan blazen, ze zeggen dat het leven dan pas begint, nou als het nog mooier wordt als het nu al is, dan teken in daarvoor!

Iedereen een fijne jaarwisseling en kijk uit met de ogen en handjes, ik wens jullie ook al het moois toe in 2015, jaag je eigen dromen na.

Proost!

Lotte