Hemels Hemelum!

In het zuiden van Friesland vind je een verrassend mooi bosrijk kustgebied. Dit gebied heet Gaasterland. Uitermate geschikt om te gaan wandelen, te fietsen, te paardrijden, te kiten, te surfen of te varen.

In Hemelse sferen in Hemelum


In het zuiden van Friesland vind je een verrassend mooi bosrijk kustgebied. Dit gebied heet Gaasterland. Uitermate geschikt om te gaan wandelen, te fietsen, te paardrijden, te kiten, te surfen of te varen. Je kunt hier genieten van de prachtige natuur met zachte glooiingen, kliffen, bossen, zoals het Rijsterbos en dat alles zo vlak aan de kust. Ook kun je natuurlijk al het moois bewonderen in prachtige pittoreske dorpjes. Hemelum is zo’n dorpje. Hemelum is wereldberoemd in Friesland gemaakt door It Flinkeboskje. Mensen komen van ver, speciaal om hier een van de door hun georganiseerde festiviteiten te bezoeken of vakantie te vieren. Dit is een bijzonder mooi stukje Friesland. Ook dierenliefhebbers kunnen hier optimaal genieten van dieren zoals reeën, ganzen, maar ook vogels, libellen en dassen. Bekende andere plaatsen in Gaasterland zijn Oudemirdum, Koudum, op het randje Workum en Rijs.

EVENTS: De Flinke events – Hemelum

Deze heerlijke kleding en hebbedingen-winkel bevindt zich in dé hoofdstraat van het gezellige centrum van Beetsterzwaag. Krista, de eigenaresse, is de winkel begonnen op een andere locatie maar al gauw verhuisde ze naar dit mooie pand. Krista maakt graag tijd voor de klant om persoonlijk te adviseren en is blij als ze daarna tevreden de deur uit lopen met hun aankoop.

SLAPEN: It Flinkeboskje in Hemelum

Als je aan komt rijden lijkt het alsof je midden in een filmset bent beland of dat er een prachtig idyllisch plaatje zo uit een boek tot leven komt. Het grasgroen van de weilanden waarin al die witte wapperende kraampjes staan, gevuld met de mooiste producten uit de streek…dát is het Friese paradijs in Hemelum.

Sorry, but we do not found any event to show here.
Unable to locate map with id: 1