Hallo LiF volgers,

Tijdens mijn eerste bootvakantie naar Schiermonnikoog werd in 2012 het zaadje geplant genaamd: LiF. Vol enthousiasme begon ik aan mijn LiF avontuur. Ik sprak met ontzettend veel ondernemers in Friesland. In 2014 ging de website bruisend de lucht in. LiF groeide en groeide. Tot ik helaas door mijn lichaam teruggefloten werd en niet meer alle energie er in kon steken die ik zou willen. Jullie trouwe LiF-volgers, zijn enthousiast. Doen mee aan acties, reageren en bezoeken de events die LiF ondernemers organiseren. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik ging door. Met meer ondernemers, nieuwe acties, foto-shoots etc.

Net toen er weer allemaal afspraken gepland stonden, kwam daar ineens corona om  de hoek kijken. In deze periode stond de wereld op zijn kop en stond LiF een beetje stil. Na alles voor mijzelf op een rijtje gezet te hebben, heb ik besloten dat ik eind 2022 stop met mijn website: Leven in Friesland. Ik denk dat er inmiddels genoeg soortgelijke websites zijn die jullie kunnen inspireren. Onder de naam STUDIO LiF werk ik als illustrator (www.liflotte.nl), journalist, redacteur en tekstschrijver. Op deze manier zal ik nog steeds verhalen brengen en Friesland een warm hart toedragen.

Tot en met december 2022 zal ik nog leuke events en nieuwtjes delen van mijn trouwe LiF ondernemers en kijk ik terug op een hele mooie tijd.
Want wát is het leuk geweest! De fotosessies, waar ik vrienden, familie, ondernemers en bloggers zo gek kreeg om aan mee te doen. De bijeenkomsten met de ondernemers, die leerzaam en gezellig waren. Alle events die georganiseerd werden. Maar één van mijn hoogtepunten is toch echt ‘een optreden’ in het tv programma Bynt op Omrôp Fryslân 😉

Het facebook-account zal automatisch samengaan met mijn andere account Liflotte, zodat als je het leuk vindt, je mijn belevenissen kunt blijven volgen. Met Instagram is dit (nog) niet mogelijk.

Het is mooi geweest!
Heel erg bedankt!

Li(e)fs Lotte