Leeuwarden Leeft!

Leeuwarden is dé hoofdstad van Friesland! Het was dé Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Start- en finishplaats van de Elfstedentocht. Een stad met honderden monumenten, plaatjes van musea vol geschiedenis en natuur, de heerlijkste eettentjes en de leukste winkeltjes

Leeuwarden


Leeuwarden is dé hoofdstad van Friesland! Het was dé Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Start- en finishplaats van de Elfstedentocht. Een stad met honderden monumenten, plaatjes van musea vol geschiedenis en natuur, de heerlijkste eettentjes en de leukste winkeltjes.

Maar er is meer! Leeuwarden bezit heel veel kleine pittoreske straatjes waar de grachten van Leeuwarden doorheen kronkelen, met leuke kleine lokale winkeltjes met delicatessen, hebbedingen en mooie kleding. De Kleine Kerkstraat vlak bij de Oldehove -de scheve toren van Leeuwarden- en de Nieuwestad, dé centrumstraat van Leeuwarden. 

Leeuwarden leeft!

SHOP: Kinderboekwinkel De Toverlantaarn

Kinderboekwinkel De Toverlantaarn in Leeuwarden biedt een walhala aan kinderboeken aan. Je verdwaalt hier in de wereld die fantasie heet!

Unable to locate map with id: 1