Leeuwarden Leeft!

Leeuwarden is dé hoofdstad van Friesland! Het was dé Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Start- en finishplaats van de Elfstedentocht. Een stad met honderden monumenten, plaatjes van musea vol geschiedenis en natuur, de heerlijkste eettentjes en de leukste winkeltjes

Leeuwarden


Leeuwarden is dé hoofdstad van Friesland! Het was dé Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Start- en finishplaats van de Elfstedentocht. Een stad met honderden monumenten, plaatjes van musea vol geschiedenis en natuur, de heerlijkste eettentjes en de leukste winkeltjes.

Maar er is meer! Leeuwarden bezit heel veel kleine pittoreske straatjes waar de grachten van Leeuwarden doorheen kronkelen, met leuke kleine lokale winkeltjes met delicatessen, hebbedingen en mooie kleding. De Kleine Kerkstraat vlak bij de Oldehove -de scheve toren van Leeuwarden- en de Nieuwestad, dé centrumstraat van Leeuwarden. 

Leeuwarden leeft!

SHOP: Kinderboekwinkel De Toverlantaarn

Kinderboekwinkel De Toverlantaarn in Leeuwarden biedt een walhala aan kinderboeken aan. Je verdwaalt hier in de wereld die fantasie heet!

SHOP: Toffe Zaken

Eenmaal binnen bij Toffe Zaken kijk je je ogen uit! Allemaal verrassende leuke hebbedingen veelal gemaakt door (lokale) kleine ondernemers. Hier word je enorm blij van. Hebbedingen voor in huis, voor aan ander, voor de kids of voor jezelf.

Unable to locate map with id: 1