In Friesland kun je leuk winkelen. De unieke winkels gedreven door passievolle ondernemers onderscheiden zich vaak door hun eigen stijl, smaak en dus de inkoop.
In Friesland kan je dus echt leuk winkelen, je vindt hier winkels met kleding, schoenen, accessoires voor in huis of voor jezelf. Zoals sieraden, tassen, riemen, sjaals. Het leuke van kleine ondernemers is dat zij lokale producten verkopen zoals stationery, posters, kaarten, kaas uit de streek etc. Hierdoor krijgen andere ondernemers uit de buurt ook weer een podium. Leuk winkelen is een belevenis, een drankje erbij, een goed gesprek en goed advies. Naast leuk winkelen is het natuurlijk wel belangrijk dat je iets koopt waar je in straalt, van binnen en van buiten! De mensen van de LiF hotspots zijn ontzettend professioneel, je loopt dus ongetwijfeld met een goed gevoel de winkel uit!
leuk winkelen in Friesland Oars LiF Lava

Leuk winkelen in Friesland
Bij LiF vind je een overzicht met hotspots waar je leuk kunt winkelen in Friesland. Dit zijn winkels met een visie, gedrevenheid en eigen stijl. Ben je eenmaal in een LiF winkel geweest, dan wil je ook echt de andere winkels bezoeken. Naast winkels vind je op de site ook streekmarkten, fairs, kringloopwinkels en markten.
De winkels zijn in heel Friesland te vinden zoals Sneek, Joure, Beetsterzwaag, Hemelum, Franeker, Lemmer, Akkrum, Grou, Woudsend en Bolsward.

LiF Nasmaak LiF Aline Fashion
Agenda van Friesland

Op deze site vind je ook een agenda van Friesland. Op deze agenda staat wat er te doen is en wat er georganiseerd wordt door LiF ondernemers. Dat is veel en vaak een echte belevenis.
Houdt het in de gaten want we vullen hem dagelijks aan!

LiF Cocoon  Leuk winkelen in Friesland RIXT.

Dagje weg in Friesland
Het is dus de moeite waard om een dagje weg te gaan in Friesland. Je kunt namelijk een leuk dag winkelen in Friesland heel goed combineren met uit eten, lunchen of een bijzondere overnachting in Friesland.

We hebben namelijk ook een pagina met leuke restaurants en leuke slaap gelegenheden.
Wat dacht je van slapen in een Tjalk de voor anker ligt, of een safaritent midden in de Friese weilanden. Dan sluit je een leuk dag winkelen wel heel fijn af!

Kom je gauw? We zien je graag, je bent meer dan welkom.
Friesland is een feestje.

Bezoek hier de pagina shoppen.
Je hebt dan in 1 overzicht een lijst waar je leuk kunt winkelen in Friesland.

Bezoek hier onze social media: Facebook  en Instagram

Leuk winkelen in Friesland Kokomo Leuk winkelen in Friesland Qulotte Leuk winkelen in Friesland De IJsfabriek