Lokaal 55

Lokaal 55 is dé locatie in Sneek als het gaat om food & beleven. Dit kan binnen en ook buiten aan of op het water. In deze tijd hebben ze een webshop om je vingers bij af te likken. Met allerlei gerechten, of foodboxen waar jezelf mee aan de slag kan gaan.
Op de website (linkinbio) vind je de volledige tekst over al deze lekkernijen en events.

Actie ‘LiF Lekkernij’:
Noteer LiF in de notities bij je bestelling in de webshop en ontvang een lekkere verrassing cadeau! Geldig voor bestellingen die bezorgd of afgehaald worden op 8, 9, 10 en 11 april 2021.

 • Op de foto:
  – Paashaas drive thru op 4 en 5 april
  Paasbrunch €22,50 p.p
  4 gangen menu diner €42,50 p.p
  Gourmetschotel Pasen €18,50 p.p.
  Cocktail box voor 2 p. x 3 cocktails p.p €37,50
  Borrel box 2 p. koud:  €19,50 | warm: € 24,50
  zoetekauw box: €9,50 p.p.
  – Scooters voor uitje met hapjes
  – Appeltaart pakketjes, om thuis appeltaart te bakken. Voor jezelf of een ander.
  – live cooking
  – terras
 • Pasen: De paashaas in de Lokaal 55 caravan voor de Paas Drive Thru; Op 4 en 5 april is de Paas Drive Thru geopend voor het afhalen van heerlijke paasgerechten, met de paashaas en een leuke paasbingo voor de kids! Ga voor een paasbrunch, een heerlijk traiteurmenu, een zoetekauwbox (€9,50 p.p) met diverse lekkernijen of een geheel verzorgde gourmetschotel. Gerechten kunnen tot vrijdag 2 april 20:00 uur besteld worden in de webshop. Laten bezorgen is ook mogelijk.
 • cocktailbox; Leuk voor jezelf of als cadeautje, om thuis heerlijke cocktails te shaken! Te bestellen in de webshop. Ze hebben ook uitgebreide mogelijkheden voor groepen, bijvoorbeeld het volgen van een gezellige cocktailworkshop thuis, met een bartender vanuit de bar!
 • Scooters voor de scooterverhuur; In samenwerking met Retro Scooterverhuur kun je vanaf Lokaal 55 nu leuke scootertochten maken. Een lekkere lunch en borrelhapjes voor onderweg? Lokaal 55 verzorgt het graag om je uitje helemaal compleet te maken!
 • Appeltaartpakketjes; Gepersonaliseerde pakketjes om thuis appeltaart te bakken. Leuk als cadeautje of bedankje voor je team of collega’s…
 • Webshop De webshop van Lokaal 55 met, volgens Nynke Haak, de beste pizza’s van Sneek en omstreken en vele andere lekkere gerechten! Onze webshop is geopend van donderdag tot en met zondag van 17:00 tot 20:00 uur. Ze bezorgen ook!
 • Cadeaubon; Superleuke cadeautip! Om heerlijke gerechtjes uit de webshop van te bestellen of, wanneer Lokaal 55 jullie weer mag ontvangen, voor bijvoorbeeld een kookworkshop of diner in het restaurant. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!
 • Live Cooking; Koken met jullie en jullie vrienden, familie of collega’s! Thuis heerlijke gerechten maken onder begeleiding van de koks van Lokaal 55 via een livestream verbinding. Samen koken en dineren op afstand en toch gezellig samen!
 • Sfeerfotootje; De heerlijke tuin, waarin ze hopelijk snel weer gasten mogen ontvangen .