Hoera, een eigen website!
Liflotte Illustraties heeft een eigen website: www.liflotte.nl
Illustraties complementeren jouw boodschap. Ik maak ze op papier en digitaal. In opdracht van jou(w bedrijf) maak ik illustraties passend bij wat jij uit wilt stralen en wilt overbrengen. Na 3 jaar meegelift te hebben op mijn website van LiF-Leven in Friesland is het tijd om Liflotte een eigen website te geven. Hij is vandaag online gegaan. Met een overzicht van mijn werk in mijn portfolio, referenties en meer. Dit is voor mij persoonlijk een fijn moment. Dat ik kan doen wat ik leuk vind, is niet altijd het makkelijkste pad om te bewandelen. Maar eenmaal ervoor gekozen, heb ik er geen seconde spijt van. De website is net als @lif_leven_in_friesland gemaakt door @tekiek_webdesign Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.