Lotte

Wie is Lotte?

Mijn naam is Lotte, moeder van 2 jongens, Martijn (2003) en Timo (2006) en al meer dan de helft van mijn leven gelukkig samen met Patrick. We wonen ruim sinds 1997 samen in Joure en zijn getrouwd. Sinds 2003 ben ik eigen ondernemer,¬† sinds 2017 freelance illustrator (Liflotte ) en ik ben “de vrouw” achter LiF. Ik vind mijn rust in de natuur, de Waddenzee en Wadden eilanden, varen en slapen onze boot, yoga, wandelen, illustreren. Verder word ik blij van mijn gezin, woordkunst, lezen, kletsen, heel veel chocola, sneakers, Friesland, maar ook zeker plekken als Barcelona, Italie en Zeeland brengen inspiratie. De gezelligheid van kleine straatjes, winkeltjes en kopjes thee op leuke hippe plekken.
Markten waar de geur van verse producten zo je neus in dwarrelen… mmm. De zon die op je gezicht schijnt, of een heerlijke Scandinavische crimi op Netflix ;-). Door minder leuke momenten in mijn leven ben ik de kleine dingen zoveel meer gaan waarderen. We hebben hier dichtbij in Friesland alles om gelukkig van te worden! Ik illustreer en schrijf over Friesland…lees je mee?!

Lotte in Friesland dat ben ik ūüėČ


Lees Lotte's blogs...

Vakantie vieren in Friesland 2020

Vakantie vieren in Friesland 2020. Jullie favoriete plekjes. wat denk je dat bovenaan staat?!

Lees meer

Er-VAREN op de Friese Meren

Zelf de rust ervaren van het water, de wind en de vogels. Kom varen met de boot op de Friese Meren.

Lees meer

Vlieland

Een paar fijne tips voor een bezoek aan Vlieland!

Lees meer

Altijd plezier op Schier!

Tips voor een heerlijk bezoek aan Schiermonnikoog, voor jong en oud

Lees meer

Weekend Ameland

Tips voor een weekend Ameland.

Lees meer

Hoe plant-aardig zijn wij in Friesland anno 2020: deel 2 (de praktijk)

In vervolg op het 1e deel spreek ik met mensen uit de praktijk. Hoe ervaren zij het plantaardig eten in Friesland, en wat is mijn conclusie.

Lees meer