Nieuws van LiF!!

Je wilt natuurlijk niets missen van wat er gebeurt bij LiF en de LiF ondernemers. De leukste, belangrijkste, grappigste dingen delen wij hier op de site en ook heel veel op Facebook. Zorg dat je het niet mist!

De favoriete hotspots van Bertrie Wierenga in LWD

Speciaal in het kader van LiF 5 jaar deelt Bertrie Wierenga haar favoriete plekjes in Leeuwarden met ons. Bertrie is actrice en is momenteel dagelijks te zien in de rol van Shanti Vening in GTST.

Lees meer

LiF 5 jaar viering

Hoera! LiF 5 jaar online en dat hebben we gevierd met taart bij Lokaal 55 in Sneek.

Lees meer

Bier & Iel bij Omke Jan-3e editie

Bier & Iel bij Omke Jan-3e editieLekker paling eten en een biertje drinken.Dat kan bij de 3 editie van dit event op de kade bij Omke Jan.

Lees meer

Koningsdag en meer

Koningsdag in Friesland. Rondom Koningsdag worden er veel activiteiten georganiseerd, zoals: (vrij)markten, horecapleinen,
muziek en kinderfestiviteiten.

Lees meer

Bee’s Wrap: Duurzaam bewaren

Bee’s Wrap is de moderne duurzame vervanger voor plastic en aluminium verpakkingsmateriaal. Het is ideaal voor het bewaren van etenswaren. Bee’s Wrap is gemaakt van biologisch katoen met bijenwas...

Lees meer

Opening watersportseizoen Woudsend

A.s zaterdag is de opening van het watersportseizoen 2019 in Woudsend.Vanaf 12.00 uur is het een en al gezelligheid in Woudsend.

Lees meer

Lonar Flow Yoga op het strand 18 mei a.s.

Op het strandje van Watersportcamping Heeg kun je heerlijk in de flow raken.Een Lonar Flow sessie is bijzondere yoga workshop omdat de volle maan op 18 mei staat, geeft deze extra energie.

Lees meer

Ode aan de lokale ondernemer

De laatste tijd is het weer, of nog steeds raak, de ene keten na de andere gaat failliet. Intertoys, Coolcat en nu weer Op = Op.

Lees meer

Modeshow Lava Bolsward: 18 mei!

modeshow | pop up shop in zomerse sferen in het zwembad van Bolsward  de nieuwste mode op de catwalk • in samenwerking met Sporthuis A.P. van der Feer

Lees meer

Rixt in de krant.

Sinds deze maand is RIXT. aangesloten bij LiF. Dat ze hier blij mee is laat ze direct zien in het krantenartikel wat vandaag op de mat ligt in de bijlage van de huis-aan-huis bladen in ZWF.

Lees meer

Eten met de Boer bij Omke Jan – 19 april

De familie Bokma beheert het eiland de Gouden Boaiem voor Staatsbosbeheer. Een uniek natuurgebied natuurgebied tussen de watersportdorpen Woudsend en Heeg.

Lees meer

Logo: Praktijk bij JEZELF

Voor Tiny mocht ik een logo ontwerpen. Ze start met haar eigen coaching praktijk waarmee ze meiden helpt in hun eigen kracht te zetten.

Lees meer