De LiF adressen per plaats:

Op zoek naar de allerleukste LIF adressen in een bepaalde plaats?Wij helpen je graag zoeken!

Overal in Friesland vind je LIF adressen maar hier kun je zoeken op plaats


Kinderboekwinkel De Toverlantaarn

Kinderboekwinkel De Toverlantaarn in Leeuwarden biedt een walhala aan kinderboeken aan. Je verdwaalt hier in de wereld die fantasie heet!

Liflotte illustraties

STUDIO LiF maakt illustraties voor posters, websites, plattegronden, stickers, kaarten, uitnodigingen, boeken etc. Alles in overleg en met liefde gemaakt.

De Flinke events – Hemelum

Deze heerlijke kleding en hebbedingen-winkel bevindt zich in dé hoofdstraat van het gezellige centrum van Beetsterzwaag. Krista, de eigenaresse, is de winkel begonnen op een andere locatie maar al gauw verhuisde ze naar dit mooie pand. Krista maakt graag tijd voor de klant om persoonlijk te adviseren en is blij als ze daarna tevreden de deur uit lopen met hun aankoop.

Kokomo Lifestyle

Winkel met kleding en woon accessoires in het centrum van Workum. Naast het Jopie Huisman Museum. Kleding, kussens, tassen. Grytsje en Nellie. Merken: Zoedt, Home Society, VT Wonen.

RIXT.

Midden in het centrum van Lemmer vind je de prachtig gerenoveerde winkel met kleding en (woon)accessoires RIXT.  Eenmaal binnen springen er een paar zaken direct in het oog.

Toffe Zaken

Eenmaal binnen bij Toffe Zaken kijk je je ogen uit! Allemaal verrassende leuke hebbedingen veelal gemaakt door (lokale) kleine ondernemers. Hier word je enorm blij van. Hebbedingen voor in huis, voor aan ander, voor de kids of voor jezelf.

B&B tjalk Het Wakend Oog.

Deze B&B zorgt voor een hele bijzondere belevenis. Je komt hier bewust tot rust. Uitchecken uit de dagelijkse drukte.

Cocoon Concept Store

Midden in het centrum van Akkrum vind je Cocoon Concept Store. De naam van de winkel verklapt het eigenlijk al een beetje, hier vind je van alles wat het leven behaaglijk maakt.

Aline Fashion

Van deze kleding en (woon)accessoires winkel zijn er maar liefst 2: namelijk in Burgum en een conceptstore in Eernewoude.

Unable to locate map with id: 1