14 in Dozijn

Deze heerlijke kleding en hebbedingen-winkel bevindt zich in dé hoofdstraat van het gezellige centrum van Beetsterzwaag. Krista, de eigenaresse, is de winkel begonnen op een andere locatie maar al gauw verhuisde ze naar dit mooie pand. Krista maakt graag tijd voor de klant om persoonlijk te adviseren en is blij als ze daarna tevreden de deur uit lopen met hun aankoop.

In de winkel vind je zoals de naam als zegt, niet het standaard, maar net even iets anders. Kleding, sieraden, tassen, (huis) accessoires en baby/ kinderartikelen. Je kunt hier genoeg vinden als het gaat om een cadeautje, voor een ander maar natuurlijk ook voor jezelf. Want geef toe af en toe moeten we onszelf toch even enorm verwennen!

De collectie wordt door Krista zelf samengesteld, ze zoekt alles met zorg uit, ze vindt het belangrijk dat het past binnen het assortiment, vernieuwend is en dat de prijs- kwaliteitsverhouding goed is.

Je kunt hier terecht voor merken als o.a. BY- Bar, Saint Tropez, Noosa, Chabo Bags, POM Amsterdam, STOLT sjaals, FAB, ZAG Jewellery, VanTouw, Dopper,  Rosefield horloges, Zusss,  kinderartikelen van Djeco en nog veel meer.

Heb het fijn bij 14 in dozijn!

14 in dozijn
Hoofdstraat 76
Beetsterzwaag

Bezoek hier de website: www.14indozijn.nl/