Aline Fashion

Van deze kleding en (woon)accessoires winkel zijn er maar liefst 2: namelijk in Burgum en een conceptstore in Eernewoude.

Burgum
In 1996 opende eigenaresse Aline een winkel in Burgum waar ze haar naam aan verbond: Aline Fashion. Echter van het één komt het ander, naast kleding is er namelijk zoveel meer moois te vinden. Daardoor is de winkel inmiddels uitgegroeid tot de lifestylewinkel zoals hij nu is. De winkel is ruim en licht, waardoor het heel overzichtelijk is. De passie vind je duidelijk terug in de mooie collectie bestaande uit kleding, schoenen en (woon)accessoires.

Merken o.a.  Moscow, Maison Scotch, Superdry, By Bar, 10-Feet, Summum women, Fred de la Bretonière, ViaVai , Toms, Madam Stoltz, Hübsch en House Doctor.

Eernewoude

Eernewoude is een echte watersportplaats. Vele boten komen hier in het zomerseizoen een plekje bemachtigen om vanuit de mooi gelegen haven de prachtige omgeving te bewonderen. In het pitoreske centrum vind je dan ook de onlangs geopende conceptstore van Aline Fashion. Dit is een seizoenswinkel en open van april tot en met de herfstvakantie. Hier vind je allerlei hebbedingen en kleding – ook voor mannen- met als thema boot, water en vakantie. Een walhalla voor mensen die bijvoorbeeld van streepjes houden! Ook voor hebbedingen kun je hier terecht bootlampjes, PUUR zeep en lounge-lijn van FATBOY. Een heerlijke winkel om te sneupen. Je vindt vast wel een excuus om niet met lege handen de winkel te verlaten.

Fairtrade
Een belangrijk aspect vindt Aline het milieu & duurzaamheid met betrekking tot mens en dier. Er is een breed assortiment aan fairtrade producten te koop.

Kom je gauw langs bij 1 van de winkels?! Er staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar, fairtrade uiteraard!

Aline Fashion
Bergum: Schoolstraat 70.
Eernewoude:  Wiidswei 34 | tegenover supermarkt ( open: april t/m oktober).
Openingstijden: 10-18 uur

       W E B S I T E: www.alinefashion.nl