Nabij het park Heremastate en de gezellige haven bevindt zich aan het Douwe Egbertsplein in Joure sinds 2012 een heerlijke eetgelegenheid: Bistro Fred.

Een sfeervolle locatie wat in de zomer wordt aangevuld met een zonneterras. Op dit plein worden ook evenementen georganiseerd, muzikale evenementen, beachvolleybal en in de winter met de boxingdays is er ook altijd wat bijzonders te beleven. In de winter branden de fakkels je als een warm welkom tegemoet.

Bistro Fred is opgericht door het echtpaar Brenda en Fred Wielinga. Fred heeft jarenlange ervaring als chefkok en verzorgt de heerlijke gerechten van Bistro Fred. Brenda zorgt voor het warme welkom en dat er een passende smaakvolle wijn bij de gerechten geserveerd wordt die de gerechten van Fred versterken en goed doen uitkomen. Als gast zul je er gezellig en ontspannen zitten en in de zomer kun je genieten van de warme zon op je gezicht, terwijl er een gerecht wordt bereid met verse vis. Het streven van Fred en Brenda is om mensen zich thuis te laten voelen en ze te verrassen met betaalbare ambachtelijke kwaliteit! Hierdoor is Bistro Fred voor iedereen toegankelijk.

Bistro Fred
Douwe Egbertsplein 5
JOURE

Bezoek hier de website: www.bistrofredjoure.nl