Brasserie AnderS

In het centrum van Langweer bevindt zich Brasserie AnderS.
Wanneer je binnenstapt word je verrast door de sfeervolle ruimte. Ondanks dat het best groot is zijn de plekken smuk en intiem. De keuken staat hier centraal.  Zeer geschikt om na een fietstocht, een lekkere wandeling of een boottocht aan te schuiven aan een van de tafels. IN de zomer kun je op het terras aan de voor of zijkant plaatsnemen.

Wat dacht je ervan om na een winterse koude wandeling lekker boven een dampende soep op te warmen. In een ontspannen sfeer genieten van een gezellige zondagmiddag borrel. Aansluitend met een diner, omdat je toch zo lekker zit. aan de kinderen is ook gedacht. Zij kunnen  heerlijk spelen in de ruime kinderhoek.  Om aan te schuiven voor patat, pannenkoeken en een ijsje dat zij zelf mogen scheppen.

Auke en Tamara van Brasserie AnderS willen dat hun gasten zich thuis voelen. Zodat gasten in een ongedwongen sfeer kunnen genieten van elkaar en lekker eten. Maar er is meer… je kunt hier fietsen huren,  gewone én elektrisch. Uiteraard bieden ze ook arrangementen aan waardoor het je tijdens zo’n fietstocht aan niets ontbreekt. Buiten het hoogseizoen kun je bij Brasserie AnderS terecht voor kookworkshops en events. Events zoals de kuiertocht in de winter, thema diner dansant, paasbrunch en kerstdiner en valentijn.

Dit mag je zeker niet overslaan bij een bezoek aan Langweer.

Brasserie AnderS
Buorren 20
Langweer

Klik hier voor de website: Brasserie AnderS