BY Pimpé

Binnenlopen BY Pimpé is een echte belevenis voor je zintuigen. In het voorste gedeelte van het pand bevindt zich de winkel  waar je allemaal leuke woonaccessoires en delicatessen ziet. Volg daarna je neus en ruik  de heerlijke taarten die gebakken worden in de lunchroom en zie je de uitnodigende theetuin. Vanuit uit alle hoeken zie  je het atelier en hoor je dat de mensen die hier werken dit met plezier doen. De mensen die hier werken hebben een beperking, dat maakt hun uniek. In het atelier zijn zij bezig met het maken van leuke producten, die eventueel in de winkel verkocht kunnen worden. Ook helpen zij in de bediening van de lunchroom of ze helpen met taarten bakken. Neem lekker plaats en proef zelf een heerlijk stuk versgebakken taart met een kop thee of een vegetarische wrap..

BY Pimpé bestaat sinds 2012 en wordt gerund door Ingrid Hoiting.  Voorheen was zij werkzaam in de kinderkledingbranche en haar man werkzaam in de zorg. Door hun krachten te bundelen kunnen zij mensen met een beperking op hun niveau deel laten nemen in de samenleving. Ook willen zij op deze manier mensen mét en zonder beperking samen brengen. Een prachtige missie die hier By Pimpé goed uit de verf komt. BY Pimpé is dan ook een echt zorg en leerbedrijf.

Ingrid haar liefhebberijen vind je overal terug in de winkel: delicatessen van Nicolas Vahé;  olijfolie, pesto, tapenades, chocolade en taart-bakproducten. Uiteraard vind je er ook thee, wel 20 losse theesoorten. Verder kun je hier terecht voor merken als: Riverdale, Ib Laursen, House Doctor, verf van Chalk Paint Annie Sloan. In de winkel vind je ook producten gemaakt door de mensen in het atelier, zoals handgemaakte zeep. Ingrid inspireert mensen met haar eigen stijl,  ze stond hiermee zelfs in de Ariadne.

Kom en ervaar zelf hoe leuk het is By Pimpé!

BY Pimpé
Jongemastraat 31
Boslward

W E B S I T E: www.bypimpe.nl