It Flinkeboskje

Midden in de weilanden liggen de prachtige verbouwde vakantieboerderijen Het Voorhuis en it Flinkeboskje welke gerund worden door Rixt & Arjan Siersma en (schoon)zus Claartje.  Na 11 jaar op Curacao gewoond te hebben keerden zij in 2009 terug naar de roots van Rixt, Friesland,  Hemelum om precies te zijn en beginnen daar aan de grootste uitdaging van hun leven: een boerderij verbouwen tot een vakantiewoning en vakantieboerderij, waar ze gasten het echte thuiskom-gevoel willen geven.

Je kunt wel zeggen dat die uitdaging gelukt is, want inmiddels is It Flinkeboskje een enorm begrip in zowel in Friesland als in de rest van Nederland. Wat dacht je van een weekend weg met familie en vrienden, in een mooie omgeving samen zijn en genieten van elkaars gezelschap, lekker eten en drinken? Ieder zijn eigen slaapkamer en samen zijn in de mooie grote living of lekker in de grote tuin. Door al deze ingrediënten samen te voegen, kun je blijven waar je bent en heerlijk tot jezelf komen en alle tijd en aandacht aan elkaar besteden!

Locatie het Voorhuis (4-6 p.) kun je verblijven en Het verblijf heeft een privé terras, 3 slaapkamers en 2 badkamers.
Locatie Vakantie Boerderij It Flinkeboskje: (10-23p). 10 slaapkamers, 6 badkamers, een gemeenschappelijke ruimte met keuken.

 

De ruimtes zijn stuk voor stuk ingericht in de zelfde stijl, vintage, tweedehands, nieuw en met zoveel mogelijk natuurlijke producten. Door de zorg die er aan besteedt is, ontstaat er één geheel en kan het niet anders dan dat iedereen zich thuis voelt op it flinkeboskje.

Het Voorhuis is een lichte en luxe vakantiewoning voor 4-6 personen. In dit huis vind je de invloeden van hun jaren op Curacao terug. Kenmerken hiervan zijn het gebruik van lichte kleuren, veel hout, een sfeervolle inrichting en natuurlijke materialen: een sfeer van zon, zee en strand! De grote keuken is lekker licht en daardoor een heerlijke plek om samen te ontbijten. Boven zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Het ligbad staat op een verhoogd deel van de grote slaapkamer:  ‘s avonds stap je moe en voldaan zo vanuit het bad je bed in om vervolgens heerlijk weg te dromen. De grote tuin met moestuin en fruitbomen is een prachtige plek om te genieten met een goed boek of gewoon even de ogen dicht te doen om de wind door de bomen te horen waaien.  Op het privé terras staat een buitenkachel en kun je heerlijk lang buiten zitten onder de boom met lichtjes.

Als je er toch logeert kun je meteen de Sip & Clara pop up store en een van de Flinke events bezoeken!

Friesland op zijn best!

It FlinkeBoskje
Flinkeboskje 1
Hemelum

Bezoek hier de website: www.itflinkeboskje.nl