Kampari
Kamperen in luxe Safaritenten in Delfstrahuizen

Kampari
Kampari staat gelijk aan kamperen in luxe. Zomaar verstopt in de Friese weilanden van Delfstrahuizen vlak bij het Tjeukemeer vind je de safaritenten van Kampari. Inmiddels staan er 6 compleet ingerichte tenten ieder in eigen stijl met toepasselijke naam. De tenten verschillen van grootte en zijn geschikt voor  2/4/6 volwassenen of  2/5/7 incl. kinderen. Niet zo van een tent, er is ook een pipowagen met een privé overkapping ernaast. Je kunt hier heerlijk onthaasten tijdens een korte of lange vakantie midden in de natuur, compleet wordt het als je na een mooie dag je onderdompelt in de op hout warm gestookte hottub met uitzicht op het groen van de weilanden. Om vervolgens op je eigen veranda van de Safaritent te loungen in de prachtige rode gloed een ondergaande zon.  Mensen die van kamperen, met een luxe randje houden, rust zoeken en van natuur houden willen dit niet missen.

Sinds 2018 is er de Beukenhorst. Hier kun je kamperen met een tent of caravan. Het is en blijft kamperen in luxe wat inhoudt dat je een privé badkamer tot je beschikking hebt. Geweldig toch!

Nieuw: de Indiaanse tipi tent Kiowa. Deze tipi tent is gezellig ingericht met dekens, kussens en schapenbont. Vijf goed geïsoleerde inflatable matrassen zijn verdeeld over 2 slaapcabines. Ideaal voor een gezin!

Kampari is in 2012 door Wendy en Willem de Bruijn opgericht, sinds juni 2013 zijn de tenten als accommodatie te huren. Zij willen hun klanten een authentieke vakantie laten beleven in de natuur, waarbij kwaliteit hand in hand gaat met kleinschaligheid en aandacht voor hun gasten.

Kampari
Trekkersweg 4,
Delfstrahuizen

Bezoek hier de website: www.kampari.nl