KOKOMO Lifestyle

Midden in het centrum van het pittoreske plaatsje Workum vind je de winkel KOKOMO Lifestyle. Alleen de tekst op het raam zorgt al voor een glimlach op je gezicht: This is a bad place for your wallet.
Uiteraard ga je dan juist naar binnen. In de winkel hangt een heerlijke gemoedelijke sfeer. Dit wordt mede verzorgd door de twee eigenaressen.

Grytsje en Nellie zijn als een vis in het water in de winkel.  De twee vriendinnen hebben al hun jarenlange ervaring, passie en energie gebundeld en dat merk je aan alles in de winkel. Het assortiment en het plezier wat ze uitstralen. Dat laatste werkt dan ook enorm enthousiasmerend.

De kleding hangt overzichtelijk op kleur en elke hoek wordt goed benut om mooie (woon) accessoires te presenteren. Naast de kleding vind je hier kussens, kaarsen, krukjes, lampen, vazen, sjaals, kandelaars, servies, tassen, manden… noem het maar op. Neem gerust de tijd om rond te kijken en te passen.

Merken als: VT WONEN, ZOEDT, 100% leuk, Home Society.

De naam dankt de winkel aan het goede gevoel dat het geeft. Een samenstelling van cocoonen, mode, en het liedje van de Beach Boys zorgt ervoor dat je toch echt naar KOKOMO wilt!

Kom je gauw?! Je bent meer dan welkom.

KOKOMO Lifestyle
Noard 14 (naast het Jopie Huisman museum)
Workum

Bezoek hier alvast de website: www.kokomolifestyle.nl