Lava Schoenen & accessoires

Lava schoenen & accessoires: Midden in het centrum vind je de winkel van Solé Rinsampessy: Lava. Lava staat voor vruchtbare grond en heeft een creërende werking dat vind je zeker terug in de winkel. Het is het tweede pand, nadat ze noodgedwongen het oude moesten verlaten door brandschade. Maar precies waar Lava voor staat, is het een vruchtbaar proces geworden en is dit pand, ruimer en lichter een mooi gevolg van een vervelende gebeurtenis. Een nog betere locatie om de prachtige collectie te presenteren.

De winkel ziet er verzorgd uit en je kunt zien dat Solé oog heeft voor detail en veel waarde hecht aan kwaliteit. Dat zie je niet alleen terug in de producten die zij aanbiedt, maar in de gehele aankleding van de winkel. Haar hart volgen en eigen geluk creëren door een droom na te jagen: een eigen winkel runnen. In 2012 opende Solé de deuren van de eerste winkel, het kleine pandje op de Skilwyk.  Nu 5 jaar later is de missie nog steeds gelijk. Kwaliteit verkopen. Hier kun je terecht voor schoenen, kleding, tassen en accessoires. Bij dat laatste kun je denken aan oorbellen, riemen, portemonnees en ook kleding van American Vintage en Alchemist.

Bij Lava kun je merken vinden als Shabbies, Fred de la Bretoniere, Fretons, Via Vai, Billi Bi, My Paper Bag, Rollie, WODEN en nog veel meer. Ze stelt uit deze merken haar collectie samen, maar geeft er wel een eigen draai aan door net even wat anders uit te zoeken en aan haar publiek te presenteren.

Je bent meer dan welkom in de winkel, dus waar wacht je nog op?!

Lava schoenen & accessoires
Marktstraat 1
Bolsward

Bezoek hier de website: www.lavabolsward.nl