Logo Liflotte illustraties

Liflotte Illustraties

Het is soms gemakkelijker iets te tekenen dan uit te leggen. Een tekening werkt aanvullend, verhelderend en je wordt er blij vaak van.
De stijl van Liflotte is herkenbaar, eigen, speels, duidelijk & kleurrijk.
Toch kan het ook zeker ingetogen en zwart wit.

Onder STUDIO LiF  valt al het werk van Lotte samen. De naam Liflotte komt voort uit het platform LiF- Leven in Friesland, o.a. deze website dus. Veel mensen noemen haar Lotte van LiF en zo werd Liflotte op instagram geboren. Liflotte is Lotte van der Meij en zij illustreert zowel op papier (analoog) als digitaal op de Ipad. Analoog met potlood, fineliner en ze kleurt de illustraties doorgaans in met aquarel. Denk aan plattegronden, logo’s, details, producten, recepten, infographics, kaarten, posters. In opdracht tekent ze wat jij wilt in overleg. Vaak krijgt ze een aanvraag en dan de vrije hand, hoe fijn is dat!

Liflotte dagboektekening krabben vangen Logo de Toverlantaarn Liflotte favorietenkaart FemkeLiflotte boekenlegger Toverlantaarn

 

Zakelijk en particulier
Wil je een plattegrond, kaart, uitnodiging, logo, poster met een persoonlijk tintje, boek illustratie, beeld bij een stuk tekst ter verduidelijking of aanvulling voor jouw bedrijf? Of wil je een illustratie die je zelf dan weer kunt bewerken tot stickers, tassen, etiketten, posters, kaarten, flyers, billboard etc. Het kan allemaal. Ook als particulier kun je hier terecht, wat dacht je van een geboortekaartje, feestje, bruiloft of bedank kaartje. Neem gerust contact op, bespreek je wens. Dan gaat ze met liefde de uitdaging aan en maakt ze er zeker iets moois van.

Liflotte mooisneek Liflotte kaaspakket.com kerst Liflotte Bo tas Liflotte engel

Op Instagram en Facebook plaatst Lotte regelmatig foto’s van haar werk.

Kijk hier naar de PORTFOLIO voor een impressie van het werk van Liflotte.

Liflotte Illustraties
Lotte van der Meij
JOURE
lotte@liflotte.nl

Website