Lokaal 55

Hou je van een goede sfeer, industrieel, lekker eten, genieten en een feestje?! Dan ben je bij Lokaal 55 op het juiste adres. Met ruime ervaring op zak hebben Henk en Hanneke Hanenburg in 2012 Lokaal 55 geopend. Lokaal 55 bevindt zich in het voormalig gemeentelijke abattoir in Sneek en heeft een prachtige ligging aan het water.

Het pand
Het pand is flink onder handen genomen. Hierdoor is het een sfeervolle locatie is geworden. De centrale ruimte van het pand is omgetoverd tot een lichte ruimte. Met grote glazen deuren en betonvloeren voorzien van vloerverwarming. De industriële sfeer wordt benadrukt doordat elementen uit het verleden bewaard zijn gebleven en volledig tot hun recht komen als goede sfeermakers in de ruimte. De verschillende bij-lokalen zijn qua styling volledig op elkaar afgestemd. Zo vind je er mooie oude school stoelen, roestvrijstalen kookeilanden, mooi servies, chesterfield banken, kunst aan de muur en vele vaasjes met verse bloemen.

Doen
Kookworkshops. Met zijn allen toch zomaar de moeilijkste gerechten klaar maken. Om deze daarna gezellig  samen aan tafel op te eten.
Trouwplannen. Natuurlijk wil je een onvergetelijke dag! In de voormalige stal kun je trouwen en aansluitend taart, maar ook een diner of lunch nuttigen. Dansen op de muziek van een goede DJ tot je er bij neervalt. Dit is een van de scenario’s, je kunt deze dag natuurlijk invullen zoals jezelf wenst.

Verder kun je hier terecht voor bedrijfspresentaties, vergaderingen, events, markten, maar ook een high tea of diner ben je hier op het juiste adres. Doordat alles op afspraak is, is er veel mogelijk en ontvangen de gasten de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

Dineren kan ook. Sinds 2018 is Restaurant Houke open, hier kun je op do-vrij en zaterdag aanschuiven voor een heus al la carte diner.

Lokaal 55 biedt ook complete uitjes. Denk aan het maken van een sloeptocht op hun eigen stoere reddingssloep en aansluitend een BBQ. Doordat de locatie zo mooi aan het water ligt, kan dit gewoon in hun eigen achtertuin. Zin in een verrassende belevenis, bespreek jouw (te)gekke plannen en maak het waar bij Lokaal 55!

Lokaal 55
Oude Oppenhuizerweg 55
Sneek

Bezoek hier alvast de website: www.lokaal55.nl

Verwant artikel:
Restaurant Houke