Meis – Groen en Wonen

De geur van verse bloemen komt je tegemoet zodra je de winkel van Meis – Groen en Wonen binnenstapt. De winkel bevindt zich in het centrum in en  oud bankgebouw van Bolsward. Als je goed kijkt zie je nog wat oude elementen terug. Eigenaresse is Ingrid Hoiting, ja ook die van By Pimpé   Je kunt hier terecht voor moderne boeketten. Volgens de laatste trends en met passie gecreëerd door ervaren bloemisten. Je kunt een boeket voor jezelf uitzoeken of om cadeau te doen. Natuurlijk kun je ook speciale boeketten maken voor bijzondere gebeurtenissen. Denk aan een boeket voor jouw mooiste dag of voor bij een afscheid van een dierbare. Spreek jouw wensen uit en bij Meis maken ze graag een passend arrangement.

Zoals de naam Meis – Groen en wonen al zegt, heeft Meis meer dan verse snijbloemen. Je vindt hier ook een aanbod van meubels, woonaccessoires en een ruim assortiment van planten. Kortom, alles om je huis gezellig te maken!

Visie
Net zoals de andere winkel van Ingrid Hoiting werken ze ook hier met mensen met een verstandelijke beperking. en dát is een feest om te doen. Zo heeft de winkel een eigen kaarsenmakerij waar stoere kaarsen gemaakt worden en ook in de winkel worden verkocht.

Al met al, heb je zin in iets moois, iets groens of iets voor in huis. Voor jezelf of een ander. wees welkom bij Meis!

Meis – Groen en Wonen
Jongemastraat 13
Bolsward

bekijk hier alvast de website

 

#Bloemen – #Bloemwerk – #Bruidswerk – #Rouwwerk – #Groenstyling – #Planten – #Meubels – #Interieuradvies – #frielsand #leveninfriesland #lifhotspot – #bolsward