Nasmaak.

De winkel van Nasmaak bevindt zich in het centrum van Heerenveen. Het lange grote pand is een ruimte vol wooninspiratie. Wanneer je binnenkomt word je direct meegetrokken in een soort vrolijke levendige atmosfeer. Het is er licht, ruim, vol met leuke inspiratiehoeken. Nasmaak is begonnen als woonloods en webshop. Inmiddels is de winkel de plek waar je zo naar binnen kunt lopen, via de ingang aan de voor én achterkant. Nasmaak wordt gerund wordt door Annick Hilarius, maar zij doet het niet alleen. Ze heeft een heel fris team met Nasmakers en hond Leo om zich heen verzameld. Annick vind je dagelijks in de shop.  Alles wat je hier vindt is naar eigen smaak ingekocht.  Annick haar missie is dan ook nieuwe unieke meubelen aanbieden zonder dat je een vermogen kwijt bent. Wat ooit begon vanuit huis met enkel en alleen stoelen is uitgegroeid tot iets veel groters.

Bij Nasmaak vind je een verscheidenheid aan stoelen, kasten, tafels, lampen, krukken, kleden maar bijvoorbeeld ook accessoires zoals vazen, kussens en hebbedingen. Het is er allemaal zo neergezet dat je het gevoel hebt dat je overal aan mag komen of op mag zitten, zonder dat je het gevoel hebt iets te verstoren. Heel ongedwongen kun je rustig op zoek gaan naar die ene eyecatcher voor bij jou thuis!

Merken die je hier onder andere kunt vinden zijn: Storebor – Woood – Be Pure Home – Present Time – By-Boo.

Ook als je niets nodig hebt kun je zeker komen sfeerproeven, een kop koffie, thee of wat anders staat altijd voor je klaar.

Nasmaak
Dracht 12
Heerenveen
Bezoek hier de website: www.nasmaak.com