Oars Franeker

Midden in het centrum van Franeker vind je de prachtige kleding en (won) accessoires winkel Oars. Oars betekent ‘anders’ in het Fries. Nou en ‘anders’ dat is het zeker! Een bijzondere en uitnodigende winkel. Licht, ruim en een patio die je het gevoel geeft dat je zomaar in een buitenlandse winkel bent gelopen.  Een interieur is naar eigen ontwerp uitgevoerd zorgt voor een persoonlijke sfeer.

Passie voor mode en de vrijheid van het ondernemerschap waren de drijfveer om in 1989 deze winkel te beginnen. Inmiddels is Oars voor velen een begrip in Friesland. Het ondernemersechtpaar Gerard & Fiona willen dat iedere klant zich hier op z’n gemak voelt en in zijn waarde wordt gelaten. Een eerlijk advies en persoonlijke aandacht is hier vanzelfsprekend.

Voor het samenstellen van de collectie gaan Gerard & Fiona samen op pad door het hele land. Zij zich inspireren door beurzen, steden en de Dutch Design Week en vertalen dit dan weer op z’n Oars.

Je vindt hier de merken:  o.a. Penn & Ink, Nümph, Studio Anneloes, Rino & Pelle, Elsewhere, Red Button, Buena Vista & Smashed Lemon. Het ‘meer’ staat voor de tassen van o.a. Beryl en Napsoe, sieraden van Dansk Smykkekunst en diverse andere accessoires

Oars organiseert regelmatig modeshows en andere leuke events in de winkel. Houdt Social media goed in de gaten.
nog beter kom zelf naar Franeker om Oars te beleven.

Oars Franeker
Dijkstraat 30
Franeker

Bezoek hier de website: www.oarsfraneker.nl