Qulotte lingerie & badmode.

‘Alleen de allerbeste merken en pasvormen en de mooiste stoffen’. Met die filosofie begon Geartsje Schootstra-van der Werff in 2005 haar lingeriespeciaalzaak in Joure. Inmiddels is Qulotte een begrip in het noorden bij vrouwen die van mooie en comfortabele lingerie houden. In het najaar van 2017 opende Geartsje een winkel in Gorredijk. Ruimer, zodat de met zorg geselecteerde collectie nog beter gepresenteerd kan worden.

Goed zittende lingerie dragen zorgt ervoor dat je je als vrouw zelfverzekerd voelt. Wat je van binnen voelt, straal je direct uit naar buiten.
De bijzondere collectie lingeriemerken is eigentijds en met zorg samengesteld. Je kunt er terecht voor lingerie in allerlei stijlen zoals romantisch, sportief, stoer, smaakvol en chic. Lingerie is dan ook geschikt voor elke gelegenheid  en in de juiste maten A t/m H.
Voor mooie passende badmode kun je ook terecht bij Qulotte. Zo kun je met een gerust hart aan je vakantie beginnen.

Het vaste team dat bij Qulotte werkzaam is, hebben allen een gecertificeerde opleiding tot lingeriestyliste gevolgd. Zij delen de passie voor mooie lingerie en het vak. Met als doel, de klant laten ervaren hoe je met zorgvuldig uitgekozen lingerie de mooiste kanten van je lichaam kunt benadrukken. Je kunt als klant rekenen op persoonlijke aandacht, goede service en deskundig advies.

Merken: o.a. Prima Donna, Marlies Dekkers, Love Stories intimate, Calvin Klein, Marie Jo, Aubade (Victor & Rolf vanaf juni 2019).

Jouw bezoek aan Qulotte  zul je ervaren als een uitje, je stapt zeer tevreden, geslaagd en stralend de winkel weer uit!

Qulotte lingerie & badmode
Lijnbaan 8
Gorredijk

bezoek hier de website: www.qulotte.nl