RIXT

Midden in het centrum van Lemmer vind je de prachtig gerenoveerde winkel met kleding en (woon)accessoires RIXT.  Eenmaal binnen springen er een paar zaken direct in het oog. De frisse gele muur, de zwarte industriële trap en de uitnodigende bar midden in de winkel…want daar staat allemaal lekkers en een kopje thee of koffie voor je klaar. Hierdoor voel je je als klant welkom, en dat is fijn. De kleding hangt overzichtelijk aan de rekken waardoor winkelen bij RIXT. met recht een feestje te noemen is.

Ga je via de trap naar boven dan is het best spannend om over de glazen brug te lopen waar je doorheen naar beneden kunt kijken. Wel doen hoor! Boven zijn paskamers en hangt nog meer kleding.

De winkel is open sinds januari 2019 en eigenaresse Rixt Heegsma is dolenthousiast van start gegaan. Rixt is nog jong en zit zoals een passievolle ondernemer betaamt vol mooie plannen. Ze wil mensen vrolijk maken en in de watten leggen. Naast het lekkers, door het geven van goed advies. Elke vrouw kan hier voor elke gelegenheid dan ook zeker terecht. Van feestje tot werk tot vrije-tijd. Hier slaag je altijd.

Bij Rixt vind je behalve kleding ook schoenen, armbandjes, sjaals & tassen, woonaccessoires zoals servies, vazen, beeldjes, stoelen en heel veel hebbedingen zoals zeep(pompjes).

Merken die RIXT. verkoopt o.a.: By Bar, Studio Anneloes, Moscow, Knit-ted, Munthe, Via Vai en American Vintage.

Kom je ook gauw langs? En neem gerust wat lekkers!

RIXT.
Nieuweburen4
Lemmer

Bekijk hier de website: www.rixtheegsma.nl