Sterk & sVeer

Wanneer je hier binnenstapt moet je even in je arm knijpen. Wat een heerlijke ruime winkel met heel veel hebbedingen, kleding en schoenen. Het is groots, stoer en gezellig. Een echte beleving. Door het gebruik van mooie oude werkbanken als pronktafels en veel planken worden de producten goed gepresenteerd. Inmiddels is de winkel een begrip in Sneek. De naam van de winkel is niet zomaar gekozen. Sterk staat voor stoer, krachtig en stevig en is de achternaam van Piety haar man. sVeer staat voor sfeer, gezellig en voor alles wat Piety is, maar ook haar achternaam: van der Veer. Wat leuk is om te zien is dat zij ook hier een podium biedt aan lokale ondernemers zij mogen hier hun kaarten, vlaggen, kinderkleding en andere DIY producten verkopen. Sinds februari 2018 is de winkel gaan samenwonen met Katrein Kunst, de oudere en kleinere zus van Sterk & sVeer. Je vindt nu een mooie mix aan stijlen in de winkel en alles komt samen!

Sterk & sVeer besteedt veel aandacht aan themaweken en verrast steeds weer met leuke acties. Niet voor niets staat momenteel op de pagina: We verkopen alles wat je niet nodig heb, maar je wordt er wel vrolijk van. Altijd vol plannen, worden we elke keer weer verrast door Piety en haar sterke team!

In de winkel vind je echt van alles op lifestyle gebied o.a. mooie posters, sieraden, kinderspeelgoed en kleding, zeep en ook heel veel producten van Zusss, HK Living, Rollies, kletspotten. Zoek je een cadeautje, voor iemand anders of jezelf, je loopt vast met meer de winkel uit.

Zoals Piety zegt zelf altijd zegt: wij houden er zo van!

Sterk & sVeer
Grootzand 48
Sneek

Bekijk hier de website: www.sterkensveer.nl