Toffe Zaken

Eenmaal binnen bij Toffe Zaken kijk je je ogen uit! Allemaal verrassende leuke hebbedingen veelal gemaakt door (lokale) kleine ondernemers. Hier word je enorm blij van. Hebbedingen voor in huis, voor aan ander, voor de kids of voor jezelf. Veel stationery zoals posters, wenskaarten, schrijfboekjes, (woon)accessoires zoals:  armbandjes, scrub, leesboekjes, kinderknuffels, vogeltjes op stok, kleine schatflesjes, thee, oorbellen, wenskaarten, van alles dus. En reken er maar op dat je hier niet met lege handen naar buiten loopt!

De winkel is sinds mei 2016 te vinden in Grou. En wordt gerund door eigenaresse Jolanda en hond Bink. Jolanda vind het een uitdaging te zoeken naar producten die nieuw zijn en kleine lokale ondernemers een podium te geven. Hierdoor ligt er regelmatig wat nieuws in de winkel en blijft het spannend en verrassend om regelmatig een kijkje te nemen.

Naast de shop kun je hier ook regelmatig workshops volgen. Bij voorkeur zelfmaak-projecten. Gezellig met elkaar,  een hapje en een drankje iets moois te maken. Via Social Media word je hier van op de hoogte gehouden en check uiteraard de LiF kalender.

Jolanda heeft naast haar winkel een baan in de zorg. Ze is nu bezig met het verwezenlijken van haar droom, haar werkzaamheden combineren. De winkel heeft ontzettend veel ruimte waar ze graag mogelijkheden wil creëren om hier samen te werken met mensen met een beperking.

Bij Toffe Zaken vind je merken als Zusss, Happy Horse, Gezinning.

Kom gauw eens binnenlopen en word ook blij verrast!

Toffe Zaken
Open: Woensdagmiddag, do-, vrij- en zaterdag. (speciale koopzondagen)
Gedempte Haven 16A
Grou

Bekijk hier de website: www.toffezakenstore.nl