Wow!!!! De website is een week online en veel positieve reacties ontvangen. De eerste prijzen zijn weggegeven, wat een goed gevoel geeft dat! Allemaal nieuwe afspraken gemaakt met leuke nieuwe ondernemingen. Daarnaast was het ook nog eens de hele week stralend mooi weer. Bij ons stond deze week vooral in het teken van de avond4daagse. Voor mij betekende dat elke avond 5 km meelopen met de groep van mijn jongste zoon. Het sfeertje is fantastisch en het weer maakte het feestje compleet. Drie van de vier avonden heb ik met een nieuwe accessoire aan mijn hand gelopen, deze koop je niet in de winkel, maar is een schat van een klein meisje, die mij gedurende de 5 km gezelschap heeft gehouden. De routes waren uiteenlopen: langs de Friese weilanden,  paarden, over schelpenpaden, door de veldbloemen en langs vele enthousiaste zwaaiende ouders. Bijzonder trots ben ik op mijn oudste zoon die voor het eerst de 10 km heeft gelopen, “mam, het is wel heel ver, 2 keer zo ver als anders’… tja, lijkt mij dan weer logisch… 2x 5…is toch echt 10. Maar na de 10 km heb je bij thuiskomst wel een voetenbakje met water verdiend. Gisteravond werd het feest compleet gemaakt met een heus muziekcorps, bloemen en waar het bij de kinderen allemaal om draait: de dik verdiende medaille! Iedereen blij, heerlijk!

De foto is van fotograaf Martin de Jong.