Om de site in stijl en levendig te houden is het van belang om regelmatig nieuwe foto’s te maken om een goede sfeer neer te zetten. Van te voren overleggen Imka en ik even over het plan en dan gaan we voorbereiden. Denk aan pinnen op Pinterest, locatie, sfeer en aankleding bedenken etc. In dit geval was het idee een retrosfeer neer te zetten… compleet met VW bus, met dank aan Gerben Vermaning,  hippe spullen van vroeger en strand…. Afgelopen week, was het zover. Alles geregeld, toen ik de bus voor het eerst zag staan, kreeg ik direct kriebels in mijn buik, wat een plaatje!  Na wat obstakels hebben we de bus op de juiste plek gekregen… en dan begint het uitpakken en start Imka met stylen…. daar neemt zij goed de tijd voor, soms kan ik helpen, maar ik voel me vaak ook wat nutteloos. Eerst worden de sfeerfoto’s gemaakt van de spullen en aan het eind is het dan mijn beurt om mijn plekje te vinden in de setting …. Dit keer kon ik mij omkleden in de bus, gelukkig, want ik ging van 4 lagen inclusief mijn winterjas, naar een hemdje met blousje op een korte broek en later ook nog eenzomerjurk. Ik dacht niet aan denken, het is heeeeel warm, dus ik zet snel mijn beste glimlach op… Zegt Imka: ik zie kippenvel… dusssss,  ja sorry, ik kan het echt niet tegenhouden, was mijn reactie…. De zon liet zich af en toe zien en die momenten moet je pakken. Het resultaat mag er zijn, vinden wij!!

8a724309-7a75-40d5-83fd-204de9b4d9a5   bb982cec-b323-42ae-b5a2-65f77617cd17
Fotografie door Imka Westerhuis van Fotografie Johan Brouwer.