Proeven èn genieten!

Natuurlijk vind je in Friesland dat kleine eettentje waar streekproducten worden geserveerd bij een knapperend haardvuurtje. Hou je van meer luxe, ook dat kan! Er zijn genoeg plekken waar het water al in je mond loopt bij het zien van alleen al de foto. Een wijntje aan het strand, een kop warme chocolademelk met slagroom in een sfeervol tentje na een lekkere wandeling. Borrelhapjes, tapa’s, een broodje uit het vuistje het smaakt allemaal zoveel beter als de locatie al een belevenis op zich is! !

De Flinke events – Hemelum

portfolio

Deze heerlijke kleding en hebbedingen-winkel bevindt zich in dé hoofdstraat van het gezellige centrum van Beetsterzwaag. Krista, de eigenaresse, is de winkel begonnen op een andere locatie maar al gauw verhuisde ze naar dit mooie pand. Krista maakt graag tijd voor de klant om persoonlijk te adviseren en is blij als ze daarna tevreden de deur uit lopen met hun aankoop.

Tee Huske

portfolio

Het Tee Húske is een klein winkeltje voor de smikkelaars onder ons. Het staat vol met thee en chocolade om je vingers bij af te likken. 

Mobiele IJScokarren van MOTO DELICATO

portfolio

IJs uit een oldtimer zijspan, dat was er nog nietMoto Delicato is een concept dat is voortgekomen vanuit een passie voor motoren en ondernemen.

Lokaal 55

portfolio

Hou je van een goede sfeer, industrieel, lekker eten, genieten en een feestje?! Dan ben je bij Lokaal 55 op het juiste adres.

BY Pimpé

portfolio

Binnenlopen BY Pimpé is een echte belevenis voor je zintuigen. In het voorste gedeelte van het pand bevindt zich de winkel  waar je allemaal leuke woonaccessoires en delicatessen ziet.

Zee Tsiis

portfolio

Midden in het centrum van Joure vind je de kaas & delicatesse winkel Zee Tsiis van Foekje van der Zee. De naam alleen al is zeer inventief gevonden. In juni 2014 heeft Foekje de winkel overgenomen waar ze al ruim 2 jaar aan het werk was. E

De IJsfabriek & Chocolade

portfolio

Suikerbroodijs, smurfenijs, aardbeienijs of boerenjongensijs in de vitrine van de IJsfabriek vind je dagelijks 24 smaken ijs, huisgemaakt op ambachtelijke wijze.

Brasserie AnderS

portfolio

In het centrum van Langweer bevindt zich Brasserie AnderS.
Wanneer je binnenstapt word je verrast door de sfeervolle ruimte. Ondanks dat het best groot is zijn de plekken smuk en intiem. De keuken staat hier centraal. Zeer geschikt om na een fietstocht, een lekkere wandeling of een boottocht aan te schuiven aan een van de tafels. IN de zomer kun je op het terras aan de voor of zijkant plaatsnemen.

Bistro Fred

portfolio

Nabij het park Heremastate en de gezellige haven bevindt zich aan het Douwe Egbertsplein in Joure sinds 2012 een heerlijke eetgelegenheid: Bistro Fred.