Eten in Friesland!

In Friesland vind je dat overal eettentjes of winkels die bestemd zijn voor jouw smaakpapillen. Een paar hotspots voor je op een rijtje.

Restaurant: Restaurant Houke

portfolio

Heerlijk dineren in Sneek in een gemoedelijke sfeer.

EVENTS: De Flinke events – Hemelum

portfolio

Deze heerlijke kleding en hebbedingen-winkel bevindt zich in dé hoofdstraat van het gezellige centrum van Beetsterzwaag. Krista, de eigenaresse, is de winkel begonnen op een andere locatie maar al gauw verhuisde ze naar dit mooie pand. Krista maakt graag tijd voor de klant om persoonlijk te adviseren en is blij als ze daarna tevreden de deur uit lopen met hun aankoop.

EVENTS & RESTAURANT: Lokaal 55

portfolio

Hou je van een goede sfeer, industrieel, lekker eten, genieten en een feestje?! Dan ben je bij Lokaal 55 op het juiste adres.

FOODSHOP: Zee Tsiis

portfolio

Midden in het centrum van Joure vind je de kaas & delicatesse winkel Zee Tsiis van Foekje van der Zee. De naam alleen al is zeer inventief gevonden. In juni 2014 heeft Foekje de winkel overgenomen waar ze al ruim 2 jaar aan het werk was. E

FOODSHOP: De IJsfabriek & Chocolade

portfolio

Suikerbroodijs, smurfenijs, aardbeienijs of boerenjongensijs in de vitrine van de IJsfabriek vind je dagelijks 24 smaken ijs, huisgemaakt op ambachtelijke wijze.

RESTAURANT: Brasserie AnderS

portfolio

In het centrum van Langweer bevindt zich Brasserie AnderS.
Wanneer je binnenstapt word je verrast door de sfeervolle ruimte. Ondanks dat het best groot is zijn de plekken smuk en intiem. De keuken staat hier centraal. Zeer geschikt om na een fietstocht, een lekkere wandeling of een boottocht aan te schuiven aan een van de tafels. IN de zomer kun je op het terras aan de voor of zijkant plaatsnemen.

RESTAURANT: Bistro Fred

portfolio

Nabij het park Heremastate en de gezellige haven bevindt zich aan het Douwe Egbertsplein in Joure sinds 2012 een heerlijke eetgelegenheid: Bistro Fred.