LiF = samen ondernemen!

Kom je aansluiten bij LiF en samen zetten we Friesland op de kaart!


Aanmeldformulier lidmaatschap LiF 2020

LiF is een website vol inspiratie over het mooie leven in Friesland. Ondernemers die dezelfde visie hebben sluiten zich graag aan bij LiF. Zij ondersteunen daarmee dit initiatief en deze website. Samen dragen wij Friesland een warm hart toe en zetten we elkaar in de schijnwerpers.

Prijs standaard lidmaatschap LiF:

€ 175,*- per jaar | of € 15,00* per maand + eenmalig €50,-* 1e jaar

Voor de basis vermelding (tekst en beeld, ca 3 a 5 foto’s+ doorlink naar eigen website + Facebook/instagram). Deze kosten zijn exclusief het laten ontwerpen van de online presentatie in de etalage dat is eenmalig €50,-*.

Dit bedrag wordt vanaf het moment dat de onderneming is goedgekeurd vooruit gefactureerd voor een heel jaar. Bij onjuistheden in de vermelding kun je met LiF contact opnemen, waarna LiF de vermelding zal aanpassen. LiF kan altijd beeldmateriaal of tekst wijzigen.

*Prijzen zijn excl. BTW.

Wat houdt  lid worden van LiF in…
Een lidmaatschap bij LiF houdt in dat je naast het ondersteunen ook  jouw eigen etalage krijgt! Een uithangbord met een wervende tekst en foto’s die volledig aansluit bij jouw onderneming. Jouw stem, passie en gevoel komt hier duidelijk naar voren.

Als dank voor jouw ondersteuning en vertrouwen krijg je nog meer:

– Je ontvangt uitdeelkaarten van LiF.
– Een échte “dit is een LiF HOTSPOT” sticker voor op jouw (etalage)raam.
– Een banner voor op de website.
– We schrijven nieuwsberichten voor jou op onze site en delen deze op Social Media. We delen door ons geselecteerde berichten van jou op social media en onze site. Deze berichten worden vaak voorzien van een prikkelend stukje tekst.
– Jouw events komen op de LiF agenda en worden gedeeld op de site en Social Media.
– Je komt in de besloten Facebook groep waar je kunt sparren met andere ondernemers.
– Er worden artikelen geschreven die aansluiten bij het leven in Friesland. Denk aan de natuur, leefstijl, events, shoppen, mindfulness, eten, sport, uitjes en meer.

Dit alles wordt voor jou gedaan! Dit is standaard.
Verder kun je inspiratie opdoen bij andere LiF deelnemers.
Je kunt er door eigen inzet heel veel uithalen. LiF is kennis delen en ontvangen.

Tekst en illustraties
Je kunt gebruik maken van de (aanvullende) diensten via STUDIO LiF, Zo kan Lotte wervende teksten voor jouw onderneming schrijven  en/of illustraties maken onder de naam Liflotte. Denk aan o.a.plattegronden, logo’s, kaarten en posters etc. De Portfolio van Liflotte vind je hier.
Ben je aangesloten bij LiF, ontvang je 20% korting.

Foto’s
Wil je ook van die prachtige sfeerfoto’s van jouw onderneming laten maken. Onze fotograaf hanteert speciale tarieven voor LiF ondernemers. Informeer naar de mogelijkheden, in overleg is veel mogelijk. Hier krijg je geen spijt van!

Jouw ideeën
Heb jij zelf ideeën, kom maar op! De aangesloten LiF ondernemers en ik vinden het leuk en staan open om mee te denken, te creëren en uit te voeren.

Tenslotte…
LiF is altijd op zoek naar die leuke, speciale locaties en inspirerende mensen om op onze site te etaleren! Weet, of heb jij misschien zelf zo’n locatie? Neem dan eens contact op met Lotte van der Meij (info@leveninfriesland.nl) voor meer informatie. Ik zou het heel leuk vinden iets van je te horen!

Je kunt als ondernemer hier alvast een aanmeldingsformulier én onze algemene voorwaarden downloaden. Deze insturen per mail en daarna wordt er contact met je opgenomen.

Algemene Voorwaarden: Algemene voorwaarden LiF 2020

Op 7 april 2015 zat Lotte in de uitzending van Bynt, hier vertelt zij over LiF, het ontstaan, wat is het en voor wie. Start de videoen bij 7.37 min. begint het item.