Vitamine F

Heb jij wel voldoende Vitamine F?

 

Mogelijk heb jij een tekort aan vitamine F. Lees daarom dit aandachtig door en volg simpele stappen om je eventuele tekort aan te vullen.
Allereerst wat zijn de symptomen bij een tekort aan vitamine F:
Moe, geïrriteerd, lusteloos, doelloos,  vol in het hoofd.  Gebrek aan creativiteit; schoonheid; liefde en nog veel meer vage klachten kunnen het gevolg zijn van dit tekort.

Wat kun je doen om dit tekort aan te vullen….
Ik zal je eerst vertellen waar de F voor staan. De F staat voor Friesland. Jaaaa, zo simpel!

Vitamine F staat voor: water, weiland, wind, rust, slapen, eten, luieren na al dan niet actief bezig te zijn geweest. Heerlijk toch!

 

Dus trek die wandel schoenen aan en maak een wandeling bij jou in de buurt zijn vast hele mooie wandelpaden, schelpenpaadjes, parkjes om er even tussen uit te gaan.
Pak je fiets en trap je vol energie door de Friese weilanden. Er zijn zoveel fiets routes in Friesland. Vind je het niet leuk om alleen te fietsen, trommel dan een paar vrienden of familieleden op en ga samen. Een kleine pauze ergens in een leuk tentje onderweg is een mooie beloning.

Nog even en we kunnen weer extra genieten van het water. De boten gaan straks het water weer in, de bruggen weer open. Het weer wordt weer warmer zodat we ook de stranden kunnen opzoeken.

 

Dit is slechts een greep uit tips hoe je een tekort voorkomt.
Hoe houd je jouw aan vitamine F op peil??

Groeten uit Friesland….

 

Lotte 😉