Mijn eerste blog moet wat mij betreft gaan over een fijn shop-adres in mijn eigen woonplaats Lemmer en dit adres is zonder twijfel Zeels.

Ik vind Zeels alleen al een goede reden om een bezoek te brengen aan Lemmer. Zeels ligt een beetje aan de rand van het centrum van Lemmer en is een wandelingetje of ritje er naartoe meer dan waard.

Zeels is een winkel vol vernieuwend stoere, hippe mode en unieke eigentijdse meubelen en accessoires! Ook voor een leuk uniek cadeautje, sieraad of advies kun je er terecht.  Alles is ingekocht op puur gevoel en dat proef je in de gehele sfeer die de winkel uitstraalt! Van kledingstuk tot sieraad, stoel of kussen, alles heeft karakter. Je wordt altijd er prettig en persoonlijk geholpen. En ook de drempel om gewoon even rond te kijken is laag.

De producten zijn divers en door de speelse manier van etaleren ontdek je steeds nieuwe items. Ik word er altijd een beetje hebberig van…

Je vindt Zeels aan de Vissersburen 28 in Lemmer.